Werking van de ontharder:
Een kunsthars haalt de ionen die het water hard maken, zoals calcium en magnesium, uit het leidingwater. Ontharders van Best Water Choice brengen de hardheid terug naar 0, zodat u optimaal kan genieten van de voordelen van zacht water en nooit meer hinder ondervindt van kalkaanslag. Wanneer u als klant bijmenging wenst tot een bepaalde resthardheid van bijvoorbeeld 3 °dH, dan kan dit zonder probleem naar wens worden ingesteld.

Op maat:
Het waterverbruik is niet in ieder huishouden hetzelfde. Op basis van uw geschat verbruik per jaar en de hardheid van het leidingwater leveren wij een behandeltank en zoutvat of  een cabinet die bij uw situatie past. Tevens kan op eenvoudige wijze een by-pass worden aangelegd, zodat u bijvoorbeeld de tuin kan sproeien met gewoon leidingwater.

Hardheid van uw leidingwater:
In de bodem zit niet overal evenveel kalk. Hoe meer calcium en magnesium in de drinkwaterbronnen, hoe harder het water. De hardheid wordt uitgedrukt in zogenaamde Duitse graden (°dH) en verschilt per gebied. In Nederland ligt de gemiddelde waterhardheid tussen de 8-12 °dH. Bent u nieuwsgierig naar de hardheid van uw leidingwater? Wij komen graag bij u langs om de hardheid bij u te meten. Tevens kunnen wij u geheel vrijblijvend informeren over de voordelen van zacht water en de mogelijkheden in uw huis.
Waterontharder
Menu